A beer bike megéri a pénzét.

19 február 2018

Európa egyik legvonzóbb városa Budapest. Méltán híres a történelméről, kultúrájáról, a csodálatos épületeiről és a számtalan remek étterméről és bárokról. Még vonzóbbá teszi, hogy a többi európai célállomáshoz képest igen olcsónak számít ez a város. Látogatók ezrei jönnek évről évre, hogy kiélvezzék a csodálatos főváros nyújtotta lehetőségeket minden szezonban.

Ha egy olyan programra vágysz, ahol egyszerre fedezheted fel Budapest látványosságait helyi emberekkel találkozva és bepillantva a kultúrába, akkor ne is menj tovább! A Beers on Wheels segít neked, hogy a legszórakoztatóbb módon tölts el egy vagy két órát úgy, hogy azt a pénztárcád se bánja.

Egy városnéző túra árából tekerhettek el a Beers on Wheels party járgányon hideg sört kortyolva. A maximum 17 fős biciklin, 30 liter magyar sörrel egy józan sofőrrel és egy kedves, csinos hostess lánnyal utazhattok. Természetesen egyéb italokat is tudunk szolgáltatni kérés szerint. A Beers on Wheels élményt a Városligetben a Hősök tere és Vajdahunyad vára körül élvezhetitek. Budapest látogatói ámulatba esnek a kultúrától és megdöbbennek a váro nyújtotta mókától, szóval képzelhetitek a kettő kombinációja mekkorát szól a Beers on Wheels túráján.

A Beers on Wheels célja, hogy ti jól érezzétek magatokat. A biciklit felszereltük party fényekkel, hogy még jobb legyen a hangulat és kérésre felírjuk a csapat neveteket a bringa oldalára. Hozzátok magatokkal a saját zenéteket és csináljatok a sörbicikliből mobil discot. Az utcán nézelődök garantáltan táncra perdülnek és jót nevetnek veletek vagy rajtatok, ahogy tekerve buliztok. Az élmény megörökítéséért kérhetitek videó szolgálatatásunkat, ahol is összevágjuk a túra legjobb pillanatait nektek egy filmben.

Gyertek és próbáljátok ki ezt az őrületet velünk!

YEEE, EZ TETSZIK!

Vissza


Köszönjük!