A Beer Bike túra

20 február 2018

Bárki is állítja, hogy a sör és a kultúra nem passzolnak össze, az nyilvánvalóan még sose élvezte a Beers on Wheels nyújtotta élményt. Minden Budapestre látogató elképed a város építészeti remekein, és tágas parkjain. A helyiek jogosan büszkék a városukra, a sörbicikli túra pedig egy újabb módja a város felfedezésére és nagyra értékelésére.

Beers on Wheels a következő szintre emeli a magyar minőségi sör fogyasztását a mozgó fesztivál járművön, amit abszolút zöld energia hajt. Közben természetesen a saját zenétekre bulizva nézhettek meg Budapest legszebb látványosságai közül párat. Legyen az legény-, leánybúcsú vagy egy céges csapatépítő program, a sörbicikli mindenkinek remek választás.

Laza tekerés, csapatépítés, sör, jól tájékozott józan sofőr és egy hostess, aki gondoskodik, hogy a csoport semmiről se maradjon le.

Lássunk honnan is indul a sörbicikli túra:

Hősök Tere: Budapest egyik leglátogatottabb helye, ami a Városliget mellett helyezkedik el és otthont ad két olyan épületnek, amiket a kultúra és művészet szempontjából mindenképpen meg kell említenünk: Szépművészeti Múzeum és Műcsarnok. A tér közepén álló Milleneumi Emlékmű 1000 év történelméről emlékezik meg és méltán vált a főváros leglátványosabb és leghíresebb szoborcsoportjává.

A Beers on Wheels túrák egyedülállóak abban a tekintetben, hogy Budapest egyik legszebb helyszínét mutatják meg a túrán résztvevőknek. A sörbicikli egyre kedveltebbé válik Európában és Amerikában, habár sok túrán nem megengedett a sör fogyasztás vagy éppen csak akkor, ha magán területre értek. Cégünk tökéletes kombinációt kínál a biztonságos és szórakoztató tekerésre az egyik legjobb magyar sör társaságában, ízelítőt adva Budapest látványosságaiból és éjszakai életéből. Foglalj nálunk most és készülj fel egy olyan élményre, amiben még nem volt részed.

YEEE, EZ TETSZIK!

Vissza


Köszönjük!