17 fős beer bike ? Igen!

20 február 2018

Budapest egy nagyszerű város, ha biciklivel szeretnénk felfedezni. Ezt képzeld el tízszer viccesebb módon egy party biciklin tökéletesen behűtött sörrel.

A party bicikli más néven sörbicikli vagy mobil bár a legújabb és legszuperebb módja Budapest látványosságainak felfedezésére. Ez a remek város tele széles utakkal, tágas terekkel és virágzó kultúrával ideális a sörbicikli élmény megélésére a Beers on Wheels biciklijével, ami mind közül a legnagyobb, legmodernebb.

A csakis általatok „zöld energiával” hajtott biciklit a járókelők irigységtől elsárgultam fogják nézni, ahogy a legény-, leánybúcsún vagy csapatépítő programon buliztok Magyarország egyetlen, prémium sört kínáló biciklijén.

Miért is ne választanátok a legnagyobb biciklit, amin egyszerre 18-an lehettek fent. A józan sofőrünk biztosítja, hogy a megfelelő irányba menjetek a bringával így nektek csak a legjobb dolgokra kell koncentrálnotok: énekelni a kedvenc dalotokat, nevetni, és a hideg sörötöket kortyolgatni.

Ez a 21. századi városnézés, ahol mindent megtalálsz; a városlátogatást, a helyi útmutatást, az opcionálisan választható pincérnőt, a hűtött sört és a könnyű edzést a kalóriák ellensúlyozására. A kerékpározás soha nem volt ennyire szórakoztató.

Figyelünk ügyfeleink kényelmére és biztonságára.A “Beers on Wheels” biciklik megfelelnek az összes egészségügyi és biztonsági követelménynek. A keret tartós acélból készült, a kormány, a kerekek és a gumiabroncsok ugyan olyanok, mint más járművön. Kerékpárainkon megtalálható minden, amit egy mobil bártól elvárunk, pohár tartók, hogy elkerüljük a sör kiborulását és party fények a még jobb élményért.

Privát buli helyet bérelni drága lehet. Ki kell bérelni a helyszínt, magas árat fizetni az italokért és a szolgáltatásért, meg kell szervezni a fények és dekorációk felszerelését, külön bért kell fizetni a bárban dolgozóknak és a transzferért. Ezeket elkerülve tudod igénybe venni a sörbiciklit és egy mozgó bulit rendezni a barátokkal.

Gondoskodunk a wc szünetekről is, hogy zavartalanul és kényelmesen tudjatok tekerni.

Nem mindenki született atléta és megnyerni a Tour De France-t elég kemény meló. A Beers on Wheels-el mindenki nyertes lehet és ünnepelhettek egy nagyot mielőtt begurultok a célvonalon.

YEEE, EZ TETSZIK!

Vissza


Köszönjük!